dimecres, 2 de febrer del 2011

La Secció Local d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i l'Assemblea Local de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Tagamanent, us fem saber que:

  1. ERC i CUP de Tagamanent concorrerem conjuntament a les eleccions municipals del proper 22 de maig de 2011 en una coalició electoral.
  2. El Compromís Independentista i d'Esquerres per Tagamanent serà un document elaborat conjuntament i signat pels representants d'ambdues formacions, on quedaran reflectits de forma pública tots els aspectes del nostre acord polític, així com els principals eixos programàtics.
  3. El cap de llista per ERC i candidat a l'alcaldia serà en Jordi Morera, precedit per en Roger Castellanos, com a cap de llista per la CUP.
  4. Elaborarem una àmplia llista de candidats que agrupi independents, simpatitzants i col·laboradors, que alhora es vincularan de forma assembleària amb la coalició durant la legislatura.
  5. La transparència i l'eficàcia en la gestió pública, l'aprofundiment de la democràcia i de la justícia social, així com la dinamització social del poble seran les prioritats polítiques que capitalitzaran el programa polític de la coalició.

Visca els Països Catalans!
Visca Tagamanent!

Tagamanent, 31 de gener de 2011

1 comentari:

  1. Endavant Jordi,

    És un primer pas per construir.

    República i Socialisme !

    Salut !

    ResponElimina